top of page

Tark Raha 2018: Kaja Kallas, Raul Kirjanen, Lauri Meidla

Sa tead, et 10 aastat tagasi algas finantskriis, loed lehtedest ja kuuled üha tihedamini räägitavat, et uus krahh hiilib juba ukse taga. Kuidas siis tegelikult on? Tule investeerimiskonverentsile Tark Raha ja saa teada!

Tark Raha 2018 esimene sessioon võtab vaatluse alla majanduse ja finantsturgude arengud alates majanduskriisi põhjast kuni tänaseni. Analüüsime trende ja näitame faktipõhiselt, millisel pinnal maailma majandus praegu seisab. Ülevaate annavad LHV Maailma Aktsiad fondi juht Mikk Taras ja LHV portfellihaldur Kaius Kiivramees.

Kui pilk ajaloole on heidetud, tervitame lavale Europarlamendis töötanud ja eesoleval kevadel peaministrikohta sihtiva Reformierakonna esinaise Kaja Kallase ning suurettevõtja, Graanul Investi omaniku ja juhi ning Eesti ühe rikkama inimese Raul Kirjaneni. Nemad arutavad, mis seisus on meie majandus praegu ja analüüsivad, mida oodata tulevikult. Vestlust veab Nasdaq Tallinna börsi juht Kaarel Ots.

Järgmises sessioonis astuvad publiku ette Tallinna börsiettevõtete tippjuhid, kes – lisaks vahetule sissevaatele ettevõtete tegevusse – räägivad laiemalt arengutest oma ärivaldkondades.

Lavale tulevad: Tallinna üht kiiremini arenevat linnakut juhtiv Margus Nõlvak Mainor Ülemistest; Marko Raid, kes on vaid mõni kuu tagasi peaaegu 14 000 jaeinvestori toel börsil debüteerinud Tallinna Sadama finantsjuht; novembri algul Baltikumi võimsaima kaubanduskeskuse T1 avava Pro Kapital Grupi tegevjuht Allan Remmelkoor.

Siis tuleme korraks ärist teadusesse ja kuulame Mark Kantšukovi Tartu Ülikoolist, kes räägib uurimistulemuste põhjal sellest, kuidas peaks investor mõtlema IPOde peale.

Päeva finaaliks tuleb lavale Lauri Meidla, kes kogus tuntust ja tegeles aastaid Eesti ühe edukama päevakauplejana, kuid on nüüd keskendunud pikaajalistele investeeringutele. Lauri räägib oma investeerimispõhimõtetest ja sellest, mida tema on pika aja jooksul turgudel tegutsedes õppinud.

Investeerimiskonverentsi Tark Raha korraldavad Nasdaq Tallinna börs, Ärikatel ja Äripäev.

Loetud arv pileteid on veel saadaval! Vaata täpsemalt SIIT.

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page