top of page

Investeerimiskonverentsil Tark Raha esinevad minister Kadri Simson, pangajuht Robert Kitt, EfTENi ju

18. novembril korraldame koostöös Ärikatlaga Hilton Tallinn Park hotellis kõigile investeerimisest huvitatutele järjekordse investeerimiskonverentsi Tark Raha.

Seekordne konverents on järjekorras juba viies ja nagu alati, toome kuulajate ette põnevad esinejad koos sama põnevate teemadega.

Tänavusel Targal Rahal on esmakordselt laval minister. Kes muu oskab Eesti majanduse tegelikust olukorrast parema ülevaate anda kui Eesti Vabariigi majandus- ja taristuminister Kadri Simson. Temaga koos asub Eesti ja maailma majanduse käekäigu üle arutlema Swedbank Eesti juht Robert Kitt.

Sellele järgnevas sessioonis „Tippjuhilt investorile“ räägivad oma ettevõtte tegemistest börsiettevõtete juhid Indrek Kasela (PRFoods) ja Andre Veskimeister (Ekspress Grupp) ning börsile pürgiva EfTEN Capitali asutaja ja juht Viljar Arakas.

Kolmandas sessioonis võtab Tallinna Tehnikaülikooli lektor Tõnn Talpsepp vaatluse alla portfelliteooria ja räägib, kuidas peaks investor mõtlema riskist ja tulust ning kuidas endale lõpuks sobiv investeerimisportfell kokku panna.

Päeva viimases sessioonis tuleb lavale mees, keda Eesti meedias on omal ajal tituleeritud staarbörsimaakleriks, kes on lähedalt näinud ja omal nahal kogenud finantsbuume ja -krahhe. See mees on Charlie Viikberg. Ja kõigest sellest, mida ta väärtpaberiturgudel näinud ja kogenud on, räägib ta Targal Rahal.

Meenutusi eelmise aasta Targast Rahast saad vaadata ja kuulata siit: Rain Lõhmus räägib oma investeerimispõhimõtetest (helisalvestus; saade „Äripäev Eetris“)

Single post: Blog_Single_Post_Widget
bottom of page